ΓΣΕΕ: Σύσκεψη απεργιακού συντονισμού για την 26η Σεπτέμβρη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012, 22:50
ΓΣΕΕ: Σύσκεψη απεργιακού συντονισμού για την 26η Σεπτέμβρη
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19/9/2012 μαζική σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών, με τη συμμετοχή των Προεδρείων των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων Αττικής, ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της: «Στη σύσκεψη τονίστηκε η αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας όλων των δυνάμεων της εργασίας στον αγώνα για την απόκρουση της πιο σκληρής,
και άδικης επίθεσης που δέχονται εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι από τις μνημονιακές πολιτικές. Ενότητα τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την απόκρουση των πανευρωπαϊκών νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων θα κάνουν εξορμήσεις-συσκέψεις με τα πρωτοβάθμια σωματεία στους χώρους δουλειάς για την ενεργοποίηση και συμμετοχή των εργαζομένων στη Γενική Πανελλαδική Απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη και τη Συγκέντρωση των Συνδικάτων στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον Άρεως.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα αποδέσμευσης από τα δεσμά των εξοντωτικών και αδιέξοδων πολιτικών των μνημονίων και τη διαμόρφωση μιας αναπτυξιακής και φιλεργατικής πολιτικής που θα δίνει προοπτική και ελπίδα στην κοινωνία και στην οικονομία.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει και θα εντείνει τον αγώνα και με νέες κινητοποιήσεις για την απόκρουση αυτών των σκληρών, άδικων και αντεργατικών πολιτικών που αποφασίζει η Κυβέρνηση κατ΄ εντολή των τοκογλύφων δανειστών».

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012, 22:50