ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB ZOUGLA RADIO KAI ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ημέρα, κατά την οποία εκατοντάδες πολίτες-καταναλωτές παρέλαβαν μεγάλες ποσότητες φθηνής πατάτας από το ακριτικό Νευροκόπι, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε κάθε είδους μεσάζοντες και κερδοσκόπους, που όλα αυτά τα χρόνια έβγαζαν τεράστια κέρδη στην πλάτη του κόσμου.

Η zougla.gr, στηρίζοντας έμπρακτα την απευθείας επαφή καταναλωτών-παραγωγών, διοργάνωσε χθες σε συνεργασία με τους Δήμους Κηφισιάς και Νευροκοπίου μια υπαίθρια γιορτή αυτοοργάνωσης, που διεξήχθη αποτελεσματικά, πολιτισμένα και ήρεμα, με τους πολίτες να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Η γιορτή συνεχίζεται… Σήμερα, από τις 08.00 το πρωί, οι παραγωγοί Νευροκοπίου βρίσκονται στις θέσεις τους και με την επιτυχημένη συνταγή του Σαββάτου αναμένουν τους πολίτες, για να τους παραδώσουν τις ποσότητες που παρήγγειλαν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτή, η zougla.gr, με την σύμπραξη των προαναφερθέντων δήμων, διένειμε το Σάββατο ένα μεγάλο μέρος από τους συνολικά 150 τόνους πατάτας. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Ανακοίνωση των παραγωγών

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών-καταναλωτών και επειδή η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, οι πατατοπαραγωγοί Νευροκοπίου παρακαλούν τους πολίτες να μην προσέρχονται δίχως να έχουν παραγγείλει αλλά και δίχως να έχουν ειδοποιηθεί. Πριν από λίγο (10:30) οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι θα δίνουν από ένα σακί πατάτες στον καθένα, για να ικανοποιηθεί η τεράστια ζήτηση. Οι επόμενες παραγγελίες θα ικανοποιηθούν στις 31-1 Απριλίου.

Υπόσχεσή μας η καλή και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα για όση ώρα διαρκέσει η παράδοση των παραγγελιών στην περιοχή της Κηφισιάς.

Που και πώς θα διεξαχθεί η διανομή της πατάτας Νευροκοπίου:

Η επόμενη διάθεση και παράδοση πατατών Νευροκοπίου θα γίνει το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τη χθεσινή ημέρα, κατά την οποία πολλοί δημοσιογράφοι τηλεοπτικών καναλιών έσπευσαν να καταγράψουν, λησμονώντας ωστόσο συνειδητά να αναφέρουν -με υπερβολική δόση αντισυναδελφικότητας και αντιδεοντολογίας- ότι η zougla.gr ήταν εκείνη που ένωσε τη δύναμη των καταναλωτών και των παραγωγών.

Πρόσκληση σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων

Η zougla.gr απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς που σκέπτονται να διαθέσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται αλλά και την πλατφόρμα της για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τα προϊόντα μέσω της zougla.gr και μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερομένους παραγωγούς θα μπορούν να διατίθενται στις χαμηλότερες δυνατές τιμές παραγωγού, ενώ οι καταναλωτές θα πληροφορούνται σε καθημερινή βάση και με πάσα λεπτομέρεια τον τόπο και τον ακριβή χρόνο διάθεσης των προϊόντων καθώς και τις τιμές και τις προσφερόμενες συσκευασίες.

Με λίγα λόγια, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα προσφέρεται να αποκαταστήσει την επικοινωνία που χρειάζεται μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. Η διαδικασία αυτή, διαυγής και αξιόπιστη, διασφαλίζει τόσο τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές.

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή και τη συν- οργάνωση μιας τέτοιας κίνησης μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 09.00 έως τις 17.00 στην Αγγελική Πλουμαρτοπούλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης