Στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως, το γνωστό Amazon, το οποίο επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές, φιγουράρουν τα προϊόντα της εταιρείας nanobionic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νανοβιονικά προϊόντα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αγκαλιάστηκαν και έγιναν αποδεκτά με ενθουσιασμό από τον κόσμο. Υγιή άτομα αλλά και ασθενείς με χρόνιες παθήσεις διαπίστωσαν βελτίωση της ισορροπίας τους, ενώ άτομα με προβλήματα αστάθειας είδαν τη ζωή τους να αλλάξει.

Αυτή τη δυνατότητα θα έχουν καταναλωτές από όλο τον κόσμο καθώς η ευρεία γκάμα των προϊόντων της Nanobionic «μετακόμισε» στη γερμανική έκδοση του ηλεκτρονικού κολοσσού Amazon, εφόσον τα συγκεκριμένα προϊόντα επιλέγονται από σημαντικούς υπεραθλητές ή υγιή άτομα.


(Τα nanobionic στο ηλεκτρονικό «ράφι» της Amazon)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και είναι το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης στο κόσμο. Tα προϊόντα που κοσμούν τα «ράφια» της «φιλτράρονται» πριν διατεθούν στην αγορά. Άλλωστε η χρόνια και εγκαθιδρυμένη παρουσία της στο χώρο του εμπορίου μαρτυρά τις προδιαγραφές που θα πρέπει να τηρούν τα διάσημα προϊόντα απ’ όλον τον κόσμο.

Πλέον, τα προϊόντα της nanobionic® που έχουν προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων, είναι διαθέσιμα μέσω ενός ακόμη εμπορικού διαύλου και κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή αγορά.

To Amazon διαθέτει ξεχωριστές ιστοσελίδες για τις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες (amazon.com) , Καναδά (amazon.ca), Ηνωμένο Βασίλειο (amazon.co.uk), Γερμανία (amazon.de), Γαλλία (amazon.fr), Ιταλία (amazon.it), Ισπανία (amazon.es), Ιαπωνία (amazon.co.jp) και την Κίνα (amazon.cn), και παρέχει αποστολή στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Πληκτρολογώντας www.amazon.de μπορεί κάποιος χρήστης του διαδικτύου να δει και να παραγγείλει όλα τα προϊόντα όπως το γιλέκο, το t-shirt, τη ζώνη μέσης, το κολάρο, την ειδική ελαστική επιγονατίδα, την επιαγκωνίδα της nanobionic κ.α.

Σε όλα τα ανωτέρω προϊόντα χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία της Nanobionic για την επίτευξη θεαματικότερων και αμεσότερων αποτελεσμάτων από τα συμβατικά ορθοπεδικά βοηθήματα της αγοράς. Να σημειωθεί ότι τα ορθοπεδικά προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον επίσημο κρατικό οργανισμό Ερευνητικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πιστοποίηση των ορθοπεδικών.

Οι τιμές παραμένουν ίδιες με εκείνες του e-shop της zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης