Η ΑΔΕΔΥ συμπαραστέκεται στον αγώνα των σχολικών φυλάκων και καλεί τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην υποδοχή των πεζοπόρων σχολικών φυλάκων, οι οποίοι φθάνουν τη Δευτέρα στον Μαραθώνα και την Τρίτη το μεσημέρι θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «με την πορεία τους από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, που ξεκίνησε στις 28 Σεπτέμβρη, οι σχολικοί φύλακες ανέδειξαν τη συνολική αντίθεση όλων των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, των ανέργων και της κοινωνίας απέναντι στη μνημονιακή πολιτική, που καταργεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων και οδηγεί την κοινωνία στην πλήρη εξαθλίωση. Ο αγώνας των πεζοπόρων σχολικών φυλάκων, όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αγώνας όλων των εργαζομένων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη και όσους εργαζομένους έχουν τη δυνατότητα να πλαισιώσουν την πορεία από τον Τύμβο του Μαραθώνα τη Δευτέρα στις 08.00 προς την ΕΡΤ (Αγία Παρασκευή) καθώς και την πορεία της Τρίτης, στις 10.00, από την Αγία Παρασκευή αλλά και τη συγκέντρωση για την υποδοχή τους στο Σύνταγμα, στις 12.30.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης