Η ανακοίνωση για την επίθεση στο προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, 12:08
Η ανακοίνωση για την επίθεση στο προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η δημοτική παράταξη «Γαλάτσι Από Κοινού», έπειτα από την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο προεκλογικό κέντρο στο Γαλάτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα περί τις 2 με 3 πμ άγνωστος/οι βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι. Ο/οι άγνωστος/οι κατέφθασαν με μηχανή μικρού κυβισμού, έσπασε/αν τις τζαμαρίες των γραφείων με λοστό, καθώς ο χώρος είναι προφυλαγμένος με καγκελόφραξη και έφυγε/αν. 

Τέτοιοι βανδαλισμοί έχουν γίνει δυστυχώς και σε άλλα σημεία της χώρας, με στόχο πάντα τις δυνάμεις της αριστεράς, της δημοκρατίας και των προοδευτικών εξελίξεων. Στο Γαλάτσι το φαινόμενο είναι πρωτόφαντο στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. 

Από την πλευρά μας, ως «Γαλάτσι Από Κοινού», δηλώνουμε την ακράδαντη πεποίθησή μας ότι τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν το δημοκρατικό φρόνημα της κοινωνίας του Γαλατσίου.
Σας καλούμε όλες και όλους απόψε το βράδυ, Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη στις 7.30 μμ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου, της Δύναμης Ζωής – Ρένα Δούρου και της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι Από Κοινού», με ομιλητές τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπουργό Οικονομικών, την Ερμίνα Κυπριανίδου, Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα και την Αγγέλικα Σαπουνά, υποψήφια δήμαρχο Γαλατσίου.
Η μαζική συμμετοχή μας είναι η καλύτερη απάντηση.

Για τη δημοτική παράταξη «Γαλάτσι Από Κοινού»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, 12:10