Η ιατροδικαστική εξέταση και από η προανάκριση που διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος στην Ειδομένη, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά 40χρονος υπήκοος Συρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο 40χρονος, ενώ εκτελούσε εργασίες εξωτερικά της σκηνής του, έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση του στο έδαφος επέσε στην πλαϊνή πλευρά διερχόμενου αστυνομικού οχήματος, το οποίο οδηγούσε 46χρονος αστυνομικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον καταυλισμό της Ειδομένης και ο τραυματίας ο οποίος φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του οχήματος ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα και ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο. Από το από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έγινε γνωστό ότι διεξάγεται διοικητική διερεύνηση όπως προβλέπεται για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποδίδονται εκ των προτέρων ευθύνες στον αστυνομικό.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας συγκλίνουν , στο τυχαίο γεγονός , στο ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χ.Κ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης