Η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην εισπρακτική του Αμαρουσίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 22:47
Η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην εισπρακτική του Αμαρουσίου
Την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Qualco στο Μαρούσι, ιδιοκτησίας του εξάδελφου του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ανέλαβε η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου».

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει:

«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι. Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχετε επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

Η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να πέρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά απο το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτα τα κριτήρια αξιολογούνται και οποιος κρίνετε ''αντιπαραγωγικός'' απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς απο μερίας μας ενα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρεί απεναντι του.

Θα ακολουθήσει και βίντεο απο την παρέμβαση.

Αναρχικη Συλογικοτιτα Καλληθεας Μοσχατου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 22:52