Η απολογία της Μαριάννας Μπερερή

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 18:04
Η απολογία της Μαριάννας Μπερερή
Στον εφιάλτη του κόσμου των ναρκωτικών παραδέχθηκε ότι είχε βυθιστεί το 33χρονο μοντέλο που απολογήθηκε το μεσημέρι στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών.

Η Μαριάννα Μπερερή, η οποία είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2009 όταν στο διαμέρισμά της βρέθηκαν δύο κιλά κοκαΐνης και ποσότητα χασίς, μίλησε στην απολογία της για την εξάρτηση της από τις ναρκωτικές ουσίες.

«Ήμουν πλήρως εξαρτημένη και χαμένη στον κόσμο των ναρκωτικών», είπε και πρόσθεσε: « Όταν ξεκίνησα τα ναρκωτικά κατέρρευσα. Δεν είχα αίσθηση της πραγματικότητας, είχα πολλές παράνοιες, νόμιζα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν. Την ημέρα της σύλληψης, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, εγώ κοιμόμουν. Άκουσα φωνές, σηκώθηκα και είδα να έχουν ρίξει το φίλο μου στο πάτωμα. Προσπάθησα να εξαφανίσω μια σακούλα με ναρκωτικά, που όμως δεν ήταν δική μου».

Ο κόσμος του μόντελινγκ ήταν μόνο μια λαμπερή βιτρίνα αφού πίσω απ’ αυτή κρυβόταν η εξάρτηση απ’ τα ναρκωτικά που γινόταν ολοένα και εντονότερη. Το 33χρονο μοντέλο είχε φτάσει να χρειάζεται 1 με 2 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα και όλα τα χρήματα που κέρδιζε από το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις τα ξόδευε για ναρκωτικά.

Το 33χρονο μοντέλο αναφέρθηκε, πάντως, και στις προσπάθειες που έκανε μέσα στη φυλακή να ξεφύγει. Όπως κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης εντάχθηκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και έδωσε αγώνα να νικήσει την εξάρτησή της. Σύμφωνα, όμως, με το γιατρό της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ στις φυλακές Παν. Τούμπα, η θεραπεία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στη φυλακή καθώς θα πρέπει να αποφυλακιστεί για να συνεχίσει. Όπως είπε ο μάρτυρας, ο χρόνος της φυλακής λειτουργεί μπούμεραγκ…

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου εκτός από το 33χρονο μοντέλο, βρίσκονται ο σύντροφός της, μοντέλο και αυτός, και άλλα δύο άτομα που είχαν συλληφθεί στο διαμέρισμα κατά την έφοδο που είχαν κάνει άνδρες του λιμενικού. «Ξεκίνησα τα σκληρά ναρκωτικά από έναν φίλο μου. Στην αρχή σιγά-σιγά, πίστευα πως δεν θα έχανα τον έλεγχο. Κάναμε χρήση πολλοί μαζί. Κερνούσαμε ο ένας τον άλλο. Έχω ξοδέψει μια περιουσία στις ναρκωτικές ουσίες», είπε ο σύντροφος της Μαριάννας Μπερερή περιγράφοντας τη δική του εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες.

Την Τρίτη θα απολογηθούν οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι

Διαβάστε επίσης:


Στο εδώλιο η Μπερερή για τα δύο κιλά κοκαΐνης, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 12:25

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 18:04