Η αστυνομία διέλυσε γλέντι γάμου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 09:18
Η αστυνομία διέλυσε γλέντι γάμου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Παρά τις εκκλήσεις για την αποφυγή συνωστισμού και τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, Ρομά στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να στήσουν γλέντι.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα (05:00), όταν στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε σήμα για πάρτι γάμου στο Δενδροπόταμο με 20 καλεσμένους Ρομά, που είχαν παραβιάσει τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αμέσως το Κέντρο μεταβίβασε το σήμα σε τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης με τους αστυνομικούς να σπεύδουν σε πολύ λίγα λεπτά στο σημείο. Οι αστυνομικοί μόλις εισήλθαν στον καταυλισμό κάλεσαν άμεσα σε ενισχύσεις, παρά το γεγονός ότι ήδη τρία οχήματα βρίσκονταν στο σημείο. Έτσι, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έφτασαν ακόμα δύο πληρώματα τμημάτων και μια ομάδα ΟΠΚΕ.

Να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. καθ’ όλη τη διάρκεια του ελέγχου δέχονταν ύβρεις και προπηλακισμούς λεκτικής φύσεως με σκοπό να υπάρξουν σωματική εμπλοκή και επεισόδια με τους παρευρισκόμενους στο πάρτι γάμου.

Επιπροσθέτως οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες στον διοργανωτή του κορωνοπάρτι και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο, επιβάλλοντάς του και πρόστιμο 3.000 ευρώ, πρόστιμο το οποίο δεν γλίτωσαν και όσοι δεν κατάφεραν να διαφύγουν, με την ΕΛ.ΑΣ. να βεβαιώνει σε ακόμα 6 άτομα πρόστιμα των 300 ευρώ.

Πηγή: securitynews.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 09:30