Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Η Ανθία Βλασσοπούλου, μέλος της επιχείρησης «Athens Insiders», συμμετείχε στο επιχειρηματικό forum στο ξενοδοχείο Hilton και είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και να συνομιλήσει με την Άνγκελα Μέρκελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως εξήγησε, η Καγκελάριος της Γερμανίας είχε διάθεση να μιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους συμμετέχοντες, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως τα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι κοινά ανεξαρτήτως του κλάδου δραστηριοποίησής τους. Γραφειοκρατία, έλλειψη ρευστότητας, υψηλή φορολογία και εισφορές είναι ορισμένα από αυτά που προκαλούν εμπόδια στην επιχειρηματικότητα.

Οι «Athens Insiders» δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους ξένους επισκέπτες. Εξατομικευμένες διακοπές με επισκέψεις σε σημεία της πόλης που δεν εμπεριέχονται στους τουριστικούς οδηγούς μετατρέπουν το συνηθισμένο ταξίδι σε μια βιωματική εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει από ξενάγηση σε γραφικά σοκάκια της πόλης και επίσκεψη σε παραδοσιακά καφενεία μέχρι… μαγειρική σε αθηναϊκό σπίτι μετά από ψώνια στην κρεαταγορά και την ιχθυαγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για τους «Athens Insiders»:
http://athensinsiders.com/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

https://www.facebook.com/AthensInsiders

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης