Στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής που επλήγησαν από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα στέκεται η COSMOTE, με μία σειρά από δράσεις για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας τους. 

Για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των δήμων Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθωνίας, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν:
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • 2.000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- με ισχύ έως και τις 22/7.
  • 2GB για mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- με ισχύ έως και τις 22/7.

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB θα δοθούν σε δύο πακέτα των 1000 λεπτών και 1GB, που θα ενεργοποιηθούν στις 11/7 και τις 17/7 με διάρκεια 5 ημερών το καθένα. Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των πακέτων Internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.

Επιπλέον, για να διευκολύνει τους συνδρομητές του, ο Όμιλος αναστέλλει κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές, και διαθέτει όλα τα καρτοτηλέφωνα για δωρεάν κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά από τις 12/7/19 μέχρι και τις 18/7/19.

Τέλος,τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ στις περιοχές Νέα Μουδανιά, Ιερισσός, Κασσάνδρα και Πολύγυρος, διαθέτουν δωρεάν μπαταρίες, powerbanks, φακούς και φορτιστές αυτοκινήτων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη σφοδρή κακοκαιρία και τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση,υπάρχουν κατά τόπους προβλήματα στις υπηρεσίες φωνής και δεδομένων, σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, κυρίως στην περιοχή της Κασσάνδρας. Οι τεχνικοί του Ομίλου εργάζονται εντατικά για την πλήρη αποκατάσταση της επικοινωνίας στις πληγείσες περιοχές, με την εκτεταμένη χρήση γεννητριών ρεύματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης