Η ΔΕΗ έκοψε ρεύμα σε τρίτο ασθενή με μηχανική υποστήριξη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, 02:24
Η ΔΕΗ έκοψε ρεύμα σε τρίτο ασθενή με μηχανική υποστήριξη
Μόλις μία εβδομάδα μετά τον τραγικό χαμό της 56χρονης τετραπληγικής από τα Χανιά που έχασε τη ζωή της όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα για οφειλή ύψους 267 ευρώ, παρολίγο να υπάρξει και νέο θύμα από την... αναλγησία που φαίνεται να δείχνει η επιχείρησης ηλεκτρισμού.

Το νέο, τρίτο κατά σειρά, περιστατικό σημειώθηκε στο Χολαργό όπου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 45χρονο πολύτεκνο πατέρα, ανάπηρο, καρδιοπαθή και διαβητικό, με βαριά αναιμία.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος είχε κάμει αίτηση για να υπαχθεί στους ευάλωτους καταναλωτές.

Η ΔΕΗ ωστόσο εξέδωσε μέσα σε διάστημα πέντε μηνών, πέντε λογαριασμούς για τους οποίους ο 45χρονος καλείται να πληρώσει 1.900 ευρώ καθώς σε αυτούς περιλαμβάνεται και το «χαράτσι».

Όπως περιέγραψε μιλώντας στην Ελευθεροτυπία «όταν κόπηκε το ρεύμα, πήγα απευθείας στο Σισμανόγλειο, με υποξαιμία και αρρυθμίες». «Πήρα τηλέφωνα σε όλα τα υπουργεία και διαμαρτυρήθηκα, εξήγησα τι συμβαίνει, η γυναίκα μου πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί είμαστε στο κοινωνικό τιμολόγιο. Της είπαν ότι έχασαν την καρτέλα με τα στοιχεία μας. Τελικά, έγινε επανασύνδεση. Αν ήταν κάποιος ηλικιωμένος που δεν ήξερε πώς να το χειριστεί, θα θρηνούσαμε θύματα».

Διαβάστε επίσης: Η ΔΕΗ «σκότωσε» τετραπληγική γυναίκα από τα Χανιά
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014, 20:26

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα και σε άλλο τετραπληγικό

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014, 16:15Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, 02:24