Τον δικό της Γολγοθά βιώνει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του πιο γνωστού εμπόρου ενδυμάτων στη Λάρισα Νίκου Χατζηγρίβα. Θύμα της οικονομικής κρίσης, ο Νίκος Χατζηγρίβας με επιβεβαρυμένη την υγεία του(γάγγραινα στο πόδι) αναγκάζεται και δουλεύει ως λαχειοπώλης για να εξασφαλίσει τα προστοζήν. Παράλληλα και τα παιδιά του, προσπαθούν να βρουν κάποια περιστασιακή εργασία αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Όπως εξηγεί στο zougla.gr η κόρη του, Ελένη Χατζηγρίβα, μετά το κλείσιμο του καταστήματός τους στη Λάρισα, τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή. Παρόλο που είχαν δανειστεί αρκετά χρήματα από τις τράπεζες, ο κος Χατζηγρίβας, όπως λέει η κόρη του, αποζημίωσε όλους τους εργαζόμενούς του για να μην χρωστάει και να κυκλοφορεί με το μέτωπο καθαρό. Δεν μπόρεσε όμως να αντέξει με τις τράπεζες με αποτέλεσμα το σπίτι του να βγει στον πλειστηριασμό αρκετές φορές. Παρ όλ αυτά, μέχρι σήμερα δεν τους έχουν διώξει από το σπίτι τους. Όμως τον τελευταίο χρόνο ζουν χωρίς ρεύμα. Κι αυτό γιατί αφενός δεν μπορούν να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγια της ΔΕΗ επειδή φαίνονται ιδιοκτήτες ακινήτου και αφετέρου πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 2.500 ευρώ, προκειμένου να κάνουν διακανονισμό για οφειλές στη ΔΕΗ. Παρόλο που έχουν απευθυνθεί στον ΔΕΔΔΗΕ, δεν μπορεί να γίνει τίποτε εάν δεν πληρώσουν κάποιο ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια Χατζηγρίβα μέσω του zougla.gr απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για οικονομική βοήθεια. Το μόνο που ζητούν είναι εάν μπορεί κάποιος να τους βοηθήσει προκειμένου να μαζευτεί το χρηματικό ποσό και να μπορέσουν να κάνουν διακανονισμό και να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι τους.
Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Ελένη Χατζηγρίβα στο τηλέφωνο: 6971583315

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης