ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Γυμναστικής Βλάσης Μάρας και ο Δρ. Νομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, δικηγόρος Γιάννης Σπηλιόπουλος βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟ» με τον Πέτρο Ζωγράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπομπή του Πέτρου Ζωγράφου

Ένας διαδραστικός δίαυλος ενημέρωσης και επικοινωνίας με τον Πέτρο Ζωγράφο δημιουργήθηκε στο zougla.gr, ώστε αναγνώστες και πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη μεγάλη εφεύρεση που παράγει ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το απλό νερό, καθώς και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στον ίδιο τον εφευρέτη.

Πρόκειται για το ειδικό Forum του zougla.gr (επισκεφτείτε το εδώ) στο οποίο οι αναγνώστες μπορούν να ανατρέξουν στις παλαιότερες εκπομπές του «Κίτρινου Τύπου» και στα ρεπορτάζ του zougla.gr για τη μεγάλη εφεύρεση, να διαβάσουν απόψεις άλλων επιστημόνων, ειδικές παρουσιάσεις αλλά και να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον ίδιο τον εφευρέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Πέτρος Ζωγράφος ξεκίνησε την εκπομπή του «Καλημέρα Υδρογόνο» στα διαδικτυακά ερτζιανά του zougla.gr, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι και σε επανάληψη το βράδυ της ίδιας μέρας.

Ο εφευρέτης συζητάει με τους καλεσμένους του, αλλά και το κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα παρέμβασης, για την εφεύρεση αλλά και όλες τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων μεγάλου ενδιαφέροντος.

Δείτε την εκπομπή της Τρίτης 14/6/2016

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης