Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση της πολυσυζητημένης επίσκεψης της Αμάλ Αλαμουντίν, απέστειλε στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr, μία Ινδή αναγνώστρια.

Σε άπταιστα Ελληνικά, η -κατά δήλωσή της- φιλέλλην Dr Maya Advani, κατέθεσε τις ενστάσεις της σχετικά με τις κινήσεις της κυρίας Κλούνεϊ, με αντικείμενο την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η Dr Advani, παρέθεσε σημερινό δισέλιδο δημοσίευμα της Daily Telegraph, στο οποίο, υπό τον δηκτικό τίτλο «Τα Μάρμαρα χάνουν τη λάμψη τους από την κα Κλούνεϊ», σχολιάζονται οι εν ελλάδι επαφές της  διάσημης -πλέον- δικηγόρου.

«Σας αποστέλλω το  άρθρο της Daily Telegraph. Έτσι γελοιοποιήθηκε η Ελλάδα στον Αγγλικό Τύπο σήμερα. Άρχισε ήδη να χάνει την ουσία το ζήτημα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα. Η προβολή εστράφη αποκλειστικά στην Alamuddin.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται Δούρειο Ίππο για συμβούλους. Εάν οι ξένοι δικηγόροι συνεχίσουν να έχουν το ένα πόδι μέσα στα ελληνικά θέματα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι,  κατά τη γνωστή αγγλική στρατηγική, θα χρησιμοποιούν τις ευαίσθητες πληροφορίες που θα έχουν πρόσβαση για να τορπιλίζουν υπογείως τον αγώνα της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εκτιμηση

Dr Maya Advani
Mumbai
India
Φιλλέλην».

Ακολουθεί το πρωτοσέλιδο της Daily Telegraph:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης