Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στο Κιλκίς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 13:53
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στο Κιλκίς

Ειδικές κρύπτες με οπλισμό και ναρκωτικά εντόπισαν αστυνομικοί του Α.Τ. Παιονίας σε σπίτι άνδρα ξένης καταγωγής σε περιοχή του Κιλκίς, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί μαζί με έναν ακόμη άνδρα για καλλιέργεια φυτείας σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς, με περισσότερα από 1.431 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρο.

Τον οπλισμό και τα ναρκωτικά «ξετρύπωσαν» σε διάφορους χώρους του σπιτιού του συλληφθέντα οι δύο αστυνομικοί σκύλοι, ο «Ακύλας» που είναι ειδικός στα ναρκωτικά και η «Sunny» που είναι «εξπέρ» στην ανίχνευση εκρηκτικών.

Ειδικές κρύπτες με όπλα και ναρκωτικά σε οικία!

🎥 Αστυνομικοί της #Παιονίας #Κιλκίς εντοπίζουν σε οικία ειδικές κρυψώνες, όπου φυλάσσονταν όπλα, σφαίρες και ναρκωτικά. ▪ Η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση εντοπισμού φυτείας με περισσότερα από 1.400 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Κιλκίς και τη σύλληψη 2 ατόμων. 🔗 https://bit.ly/3yxOWzK #Αστυνομικό_Τμήμα_Παιονίας🚔

Δημοσιεύτηκε από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στις Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα πιστόλι, 287 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 126 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευή καταγραφής κλειστού κυκλώματος, ένα USB, επτά διαβατήρια και δελτία ταυτότητας, 27 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη άνδρα ξένης καταγωγής, συνεργού των δύο αρχικά συλληφθέντων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

Οι έρευνες των αστυνομικών Παιονίας συνεχίζονται, ενώ τα παραπάνω κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν στα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια, για εργαστηριακή και βαλλιστική εξέταση.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 14:51