Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης σχετικά με τον 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, το απόγευμα της Πέμπτης, στη Μάνδρα Αττικής, βρίσκεται η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο πρόκειται να «ρίξει φως» σε κάποια σημεία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πάντως οι αρχές, ο ανήλικος έχει δεχτεί έναν πυροβολισμό από κυνηγητικό όπλο από κοντινή απόσταση στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ δεν αποκλείεται να έχει δεχτεί και δεύτερο από διαφορετική απόσταση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 17χρονος εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους. Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα τον βρήκαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

«Ο άλλος γιος μου επέστρεψε στο μαντρί αλλά όχι ο 17χρονος. Ανησυχήσαμε και όταν είδαμε και όταν είδαμε τους φάρους από τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών, πήγαμε στο σημείο και είδα το παιδί μου νεκρό» φέρεται να είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. 

Μιλώντας με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 17χρονου δεν έχει προκύψει, μέχρι αυτή την ώρα, κάποιου είδους διαφορά με άλλους βοσκούς και οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Λόγω του σημείου όπου έγινε η δολοφονία δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ενώ οι περαστικοί είναι ελάχιστοι με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στον εντοπισμό ατόμων που πιθανότατα να είδαν κάτι.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης