Η 1η Expo Aegean 2013 ανοίγει αύριο τις πύλες της

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 11:22
Η 1η Expo Aegean 2013 ανοίγει αύριο τις πύλες της
Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 14 Ιουνίου στη Μυτιλήνη η 1η Expo Aegean 2013.

Πρόκειται για μία υπερ-εκδήλωση, που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της Λέσβου. 120 και πλέον εκθέτες από τις δύο πλευρές του Αιγαίου έρχονται στην 1η Expo Aegean 2013 σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αλλά και αναταραχών στη γείτονα Τουρκία να υπενθυμίσουν σε όλους μας ότι η συνύπαρξη και οι συνεργασίες μεταξύ των λαών έχουν να προσφέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα.

Οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν προετοιμάσει τα πάντα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου οι επισκέπτες αλλά και οι εκθέτες να βρεθούν σε έναν οικείο χώρο, όπου θα τους δοθούν οι ευκαιρίες της γνωριμίας, της συναλλαγής, της πληροφόρησης…

Η 1η Expo Aegean 2013 διοργανώνεται στη μαρίνα Μυτιλήνης από την Παρασκευή 14 έως και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η είσοδος για το κοινό είναι αρκετά οικονομική, αφού με το εισιτήριο των 4 ευρώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις, συναυλίες Γλυκερίας, Παπακωνσταντίνου κ.λπ..
Η έκθεση θα πλαισιώνεται από διάφορα πολιτιστικά δρώμενα, συναυλίες, επίδειξη μόδας, κληρώσεις δώρων και πολλές εκπλήξεις που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων καθώς και των επισκεπτών.

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας και των παραλίων της Τουρκίας, ώστε η οικονομική κρίση να γίνει το εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία με τους γείτονες Τούρκους.

Η «ΗΧΩ ΑΕ», διοργανώτρια εταιρεία, φιλοδοξεί ότι την έκθεση θα επισκεφθούν περίπου 30.000 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονται υψηλές προσωπικότητες και επώνυμοι από όλους τους χώρους, από τις δύο πλευρές του Αιγαίου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Πηγή: lesvosnews.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 12:11