Η φωτιά περικύκλωσε τα εξοχικά Στουρνάρα και Παπαντωνίου στη Σύρο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, 16:15
Η φωτιά περικύκλωσε τα εξοχικά Στουρνάρα και Παπαντωνίου στη Σύρο
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11.00 το πρωί πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Αμπέλα, στη Σύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στη θέση Κάβος του Τ.Δ. Ποσειδωνίας εξαπλώθηκε με θεαματική ταχύτητα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, ενώ απείλησε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ αυτών και τα σπίτια των κ.κ. Ι. Στουρνάρα και Γ. Παπαντωνίου, που γειτνιάζουν μεταξύ τους.Η φωτιά έφτασε μέχρι το σημείο που βρίσκονται τα δύο εξοχικά και πραγματικά «έγλειψε» τις αυλές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαντωνίου από τότε που ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά βρίσκονταν συνεχώς στα τηλέφωνα, με σκοπό να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.Έτσι λοιπόν, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και δόθηκε μάχη με τις φλόγες για να προστατέψουν τις περιουσίες των δύο πολιτικών προσώπων.Το εξοχικό του κ. Παπαντωνίου είναι το νοτιότερο οίκημα της περιοχής, ενώ ακριβώς από πάνω είναι χτισμένο το σπίτι του κ. Στουρνάρα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες, ενώ από αέρος στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν και δύο αεροσκάφη τύπου Canadair.


Πηγή: cyclades24.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, 17:27