Η Γεννηματά αφήνει υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών για επίμαχο δημοσίευμα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016, 14:25
Η Γεννηματά αφήνει υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών για επίμαχο δημοσίευμα
Στον Άρειο Πάγο προσήλθε το μεσημέρι της Παρασκευής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα της κυρίας Γεννηματά και διήρκεσε περίπου 30΄ λεπτά

Σκοπός της συνάντησης ήταν να εκθέσει η κα Γεννηματά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητήματα που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αναφορικά με το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».Συγκεκριμένα, ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ, όπως δήλωσε, προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.Μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η κα Γεννηματά δήλωσε:

Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη είναι μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου.

Εξάλλου, τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν, δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς.

Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους.

Επισκέφτηκα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από την πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή.

Γι' αυτό και ζήτησα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών.

Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι.Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016, 15:34