Επίσκεψη αντιπροσωπείας των «Γιατρών του Κόσμου» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Πλωτό Ανοικτής Θαλάσσης 070, αποτελούμενη από τον κ. Κανάκη Νικήτα, Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου των «Γιατρών του Κόσμου», και την κα. Λιανού Άρτεμι, Συντονίστρια Αποστολών Εσωτερικού, παρουσία του Αρχηγού Λ.Σ. Αντιναυάρχου Δημητρίου ΜΠΑΝΤΙΑ και υπηρεσιακών παραγόντων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δωρεά υγειονομικού υλικού για την κάλυψη αναγκών των πληρωμάτων των πλωτών περιπολικών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Κανάκη προς τον Αρχηγό Λ.Σ. , η δωρεά αποτελεί μια έμπρακτη στήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες στα θαλάσσια σύνορα, σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές, καθώς και στη διαχείριση περιστατικών που απαιτούν κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός Λ.Σ., αφού ευχαρίστησε τα μέλη της αντιπροσωπείας, δήλωσε ότι πρωτοβουλίες όπως η σημερινή αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και συμβάλλουν ουσιαστικά στο έργο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Επιπρόσθετα αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών, που καθημερινά, προσφέρουν τα στελέχη του Σώματος προς όφελος των πολιτών και της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης