Η Google πάει… Ηράκλειο!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 13:07
Η Google πάει… Ηράκλειο!
Η μεγαλύτερη εκδήλωση της Google είναι γεγονός και πραγματοποιείται στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για το Google DevFest που θα γίνει στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του δήμου Ηρακλείου.

Google DevFest

Το Google DevFest είναι το σημαντικότερο τεχνολογικό event της Google και πραγματοποιείται στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται οι επίσημες κοινότητες των προγραμματιστών της. Προγραμματιστές της Google και άλλων εταιριών παίρνουν μέρος στα DevFest για να μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις, το πάθος και τον ενθουσιασμό τους για την τεχνολογία.

Ενημέρωση (Tech Sessions), Εκπαίδευση (CodeLabs), Δικτύωση (Sandbox), Καινοτομία (Solve for X), Επιχειρηματικότητα (Google Launchpad) Ευκαιρίες για Γυναίκες (Women TechMakers), Δημιουργικότητα (3D Map of Heraklion), Προβολή στο Αγοραστικό Κοινό (AdWords, Google Analytics), Συνδέσεις Εκτός Ηρακλείου (Hangouts με San Francisco, Ουκρανία, Θεσσαλονίκη) και πολλά άλλα περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Σκοπός του DevFest εδώ στο Ηράκλειο είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα όπου οι τοπικοί παράγοντες θα μπορέσουν να αναδείξουν παγκοσμίως τα έργα και τις ιδέες τους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό (απαιτείται online εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του DevFest 2015).

Το Google DevFest | 2015 Ηράκλειο ανάμεσα σε άλλους ομιλητές υποδέχεται και τους: +Edward Dale, από τον San Francisco, δημιουργό του «The Challenge» και συνιδρυτή του «MagCast», συστήματα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από χιλιάδες επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τις δικές τους ψηφιακές επιχειρήσεις, ο οποίος θα μιλήσει για «In-app Billing» πάνω σε Android, μια υπηρεσία του Google Play που επιτρέπει την πώληση ψηφιακού περιεχομένου από το εσωτερικό των εφαρμογών. +Resul Caner Yildirim, από την Κωνσταντινούπολη, έναν νεαρό σε ηλικία προγραμματιστή με δυνατές γνώσεις πάνω σε UX για κινητά τηλέφωνα. +Michael Schloh, από το Μόναχο, Διευθυντή του Europalab Networks που θα συντονίσει ένα εργαστήριο πάνω στην δημιουργία ενός «IoT Empire». +AMahdy AbdElAziz από την Φιλανδία, που θα μιλήσει για web και mobile apps με στοιχεία Polymer και Vaadin και επιπλέον θα μοιραστεί τα μυστικά του για όσους θέλουν να χακάρουν το ίδιο τους το Android.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 13:15