Αρνούνται ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι οδηγήθηκαν το πρωί για να δικαστούν κατηγορούμενοι για το «συμβόλαιο θανάτου» στην υπόθεση της Energa-Hellas Power με την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

Ο Αριστείδης Φλώρος, κρατούμενος για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power που φέρεται και αυτός ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ μέσω του συνηγόρου του, επικαλέστηκε το ότι είχε κλητευθεί στο σπίτι του και όχι στις φυλακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σύμφωνη τη γνώμη της εισαγγελέως, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αποφάσισε τη μεταγωγή του Αριστείδη Φλώρου στο ακροατήριο από το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού που κρατείται. Μετά από μιάμιση ώρα διακοπής, στο Δικαστήριο έφτασε έγγραφο με το οποίο ο Αριστείδης Φλώρος ενημέρωνε ότι δεν επιθυμεί να μεταχθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Δεν έχω λάβει κλήση να παραστώ, λόγω της ιατρικής μου κατάστασης δεν μπορώ να παραστώ στο δικαστήριό σας» ανέφερε ο Αριστείδης Φλώρος. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Αλβανών κατηγορουμένων. «Δεν μπορεί να έρθει επειδή δεν έχει τα τζακούζια του ο κ. Φλώρος» ανέφεραν.

Το Δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει, ενώ οι Αλβανοί συνέχισαν να επιτίθονται σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου. «Τώρα κάνανε τα χαρτιά από τον Άγιο Παύλο (σ.σ.: το νοσοκομείο των φυλακών) οτι εχει εμετούς…» ανέφερε ο ένας, για να απαντήσει ο άλλος: «Π……..ο έχει!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΜΟΔ μετά την κλήρωση των ενόρκων προχώρησε στη διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας για τις 6 Δεκεμβρίου 2017.

Διαβάστε επίσης:
Στο εφετείο οι ηθικοί αυτουργοί του σχεδίου δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης