Βοήθεια στους πυροπαθείς του νομού Αττικής αποφάσισε να δώσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο Θεοφιλέστατος Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου, Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης, μετά των δύο Γραμματέων – Πρακτικογράφων της Ιεράς Συνόδου, υλοποιώντας σχετική Απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, προσφέρει χρηματικά βοηθήματα σε 300 πληγείσες οικογένειες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.
Η βοήθεια του χρηματικού ποσού κατανέμεται  ως εξής:
α) την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, προσέφερε χρηματικά βοηθήματα σε πενήντα (50) οικογένειες της περιοχής Κινέττας,
β) το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 το πρωί στον Ι. Ναό Αναλήψεως του Χριστού Ραφήνας, όπου προσέφερε χρηματικά βοηθήματα σε εκατόν (100) οικογένειες της περιοχής Ραφήνας, και
γ) το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, όπου προσέφερε χρηματικά βοηθήματα σε εκατόν πενήντα (150) οικογένειες της ομώνυμης περιοχής.
Το συνολικό χρηματικό ποσό, που δόθηκε στις προαναφερθείσες τριακόσιες (300) οικογένειες, είναι της τάξεως των 150.000 ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης