Παρά την έντονη βροχόπτωση που έπεφτε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα, δεκάδες συμπολίτες αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και προσέφεραν υποστρώματα, παλιούς αλλά και καινούργιους υπνόσακους στους συνανθρώπους μας που στερούνται στέγης.

Για άλλη μια φορά οι πολίτες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, μετά από την πρωτοβουλία της Εθελοντικής ομάδας ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε διανεμήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τη συνδρομή πολλών φίλων που διέθεσαν για ακόμα μια φορά το χρόνο τους, το μεταφορικό τους μέσο, την καλή τους διάθεση.

Αυτή τη φορά παραδόθηκε όλο το υλικό με μία μόνο εξόρμηση στους δρόμους, στα στενά και στις πλατείες της Αθήνας. Η υψηλού επιπέδου πληροφόρηση που μας παρείχαν οι συμπολίτες μας, σχετικά με τις τοποθεσίες που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο οι άστεγοι αυτής της πόλης, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της διαδικασίας της διανομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Παράλληλα όμως, το γεγονός ότι η διανομή έγινε τόσο γρήγορα μας οδήγησε σε μια κοινή διαπίστωση πως ο αριθμός των αστέγων στην πόλη μας έχει αυξηθεί δραματικά. Γεγονός, που κάνει επιτακτική την ανάγκη για πιο δυναμικές δράσεις και νέες πρωτοβουλίες, από όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Ζητείται ανθρωπιά
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010, 14:37

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης