Για την περιπέτεια που έζησε στο Χονγκ Κονγκ, όπου πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κελί φυλακών υψίστης ασφαλείας αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 27 ετών, μίλησε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο περιέγραψε για πρώτη φορά πως την ξεγέλασε ο φίλος της, τη σκληρή αντιμετώπιση που είχε από συγκρατούμενές της στις φυλακές, καθώς και τι συνέβη μόλις άκουσε από τον δικαστή πως είναι αθώα στην υπόθεση με τα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είχα πάθει σοκ… έκλαιγα… Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα, ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρισκόταν τα ναρκωτικά στην τσάντα», είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Αυτοψία» (Alpha) του Αντώνη Σρόιτερ περιγράφοντας την επεισοδιακή σύλληψή της στο αεροδρόμιο, όταν οι εικόνες της εντυπωσιακής κοπέλας με το κόκκινο φόρεμα και τη μαύρη κουκούλα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, o οποίος και ανέλυσε την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε και γλίτωσε την 21χρονη από την πολυετή κάθειρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης