Η Λαμία υποδέχεται τους ποδηλάτες της εθελοντικής αιμοδοσίας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 06:20
Η Λαμία υποδέχεται τους ποδηλάτες της εθελοντικής αιμοδοσίας
Διανύουν 1.200 χιλιόμετρα με ποδήλατο για να μεταφέρουν ένα υπέροχο μήνυμα.

Με ποδήλατα και κόκκινες κορδέλες στα χέρια θα μεταφέρουν οι εθελοντές αιμοδότες από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ποδηλατοδρομία διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και τον Σύλλογο «Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας» με στόχο τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το μήνυμα της ποδηλατοδρομίας είναι ότι μόνο η συστηματική και συνειδητοποιημένη αιμοδοσία μπορεί να εξασφαλίσει επάρκεια αίματος. Οι νέοι μας, με την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνουν εκδήλωση υποδοχής των ποδηλατών στη Λαμία σήμερα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Με την άφιξη των ποδηλατών θα πραγματοποιηθεί το δρώμενο «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΜΕΝΗ», στο οποίο θα συμμετέχουν παιδιά τα οποία θα παραλάβουν τις κόκκινες κορδέλες που θα φέρουν οι ποδηλάτες και στη συνέχεια θα τις δέσουν στα χέρια των παρισταμένων στην εκδήλωση.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για πραγματοποίηση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από ώρα 18:00 έως 20:00.

Πηγή: mag24.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 06:22