Συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως εξακριβώθηκε ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, εισήλθαν πρόσφατα σε σπίτι στην Εκάλη, ενώ απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες και με χρήση βίας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τη οικιακή βοηθό, η οποία αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκατέλειψαν την οικία χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα ή αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως αποκάλυψε το zougla.gr, ο 35χρονος συλληφθείς μαζί με τρεις συνεργούς του εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, εντός τη οποίας βρισκόταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη (γιατρός-καθηγητής πανεπιστημίου) και η οικιακή βοηθός. Μάλιστα βασάνισε την 60χρονη με καυτό σίδερο με σκοπό να τους δώσει περισσότερα χρήματα.

Η ιδιοκτήτρια εξαναγκάστηκε να τους υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, αφού προηγουμένως ένας από τους δράστες της προκάλεσε εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη μέλος της σπείρας που βασάνισε σύζυγο γιατρού
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014, 18:56

Φρίκη στο Χαλάνδρι, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014, 13:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης