Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2011-2012. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν σε 15.799 και ικανοποιήθηκαν οι 1.329.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιοι εκπαιδευτικοί, μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους, παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31 Αυγούστου 2011. Η απόσπασή τους βέβαια συνεχίζεται σ αυτήν την περίπτωση μέχρι τη λήξη της.

Εξαιρούνται όσοι από τους μετατιθέμενους εκπαιδευτικούς εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιαστούν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2011.

Οι διευθυντές, υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οι διευθυντές Διευθύνσεων και προϊστάμενοι Γραφείων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους. Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις δεν μετατίθενται, διότι είτε δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε γιατί οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τα ονόματα των καθηγητών που μετατίθενται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης