Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα χτυπά για τρεις ημέρες η «καρδιά» της Πελοποννήσου. Διαμορφωμένα κιόσκια, όμορφα στολισμένα, είναι έτοιμα να υποδεχτούν κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν ένα όμορφο γευστικό ταξίδι σ’ έναν από τους πιο ευλογημένους τόπους της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραδοσιακά προϊόντα και παραγωγοί από την Αρκαδία, την Αργολίδα, την Κόρινθο, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα και την Ηλεία υποδέχονται με χαμόγελο και ευγένεια τον επισκέπτη, ταξιδεύοντάς τον στις σπάνιες ομορφιές της Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Μυθική Πελοπόννησος» διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και εντάσσεται στις συντονισμένες προσπάθειες επιμελητηρίων του συγκεκριμένου γεωγραφικού διαμερίσματος για τόνωση της τουριστικής κίνησης και διαφήμισης των παραδοσιακών προϊόντων.

Οι προνομιακές τιμές πώλησης των τοπικών προϊόντων θα εκπλήξουν ευχάριστα τον επισκέπτη, ενώ η καλή οργάνωση της έκθεσης εγγυάται μια ευχάριστη απόδραση και μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ωραία βόλτα με τη δοκιμή καθαρών γεύσεων στο κέντρο της Αθήνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης