Ένα γλυκό κοριτσάκι καταδικασμένο σε παραλυσία μάς ζητά τη βοήθειά μας για να συγκεντρωθούν 15.000€ για τις θεραπείες της και τον ιατρικό της εξοπλισμό.

Η μικρή Τζία είναι μόλις 2 ετών, κι όμως παλεύει καθημερινά, το ίδιο και οι γονείς της, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Καθώς κατά τη γέννησή της υπήρξαν επιπλοκές και παρέμεινε πολλή ώρα χωρίς οξυγόνο. Η έλλειψη οξυγόνου οδήγησε σε εγκεφαλική παράλυση και έτσι σήμερα η μικρή Τζία είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι. Η Τζία τρώει από την κοιλίτσα της και χρειάζεται ειδική τροφή. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά έξοδα της καθημερινότητάς της. Χρειάζεται καθημερινό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, εργοθεραπειών και λογοθεραπειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πράγματα που για τα περισσότερα παιδιά είναι δεδομένα, για την Τζία δεν είναι αυτονόητα. Ακόμη και η τακτική μετακίνησή της στους γιατρούς της γίνεται με ειδικό όχημα και μεγάλες δυσκολίες. Μετά τη γέννηση της Τζίας και το τραγικό γεγονός της παραλυσίας της οι γονείς της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την εργασία τους, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες του παιδιού τους.

Σήμερα η Τζία έχει άμεση ανάγκη από εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα, τα οποία για το επόμενο διάστημα ανέρχονται στο ποσό των 15.000€.

Μόνο με την υποστήριξή όλων μας θα μπορέσει η Τζία και η οικογένειά της να βγουν νικητές στον τιτάνιο αυτόν αγώνα που δίνουν κάθε μέρα απέναντι στο μη αναστρέψιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν!

Σκεφτείτε μόνο για μια στιγμή ποσό δύσκολη είναι η καθημερινότητα της μικρής Τζίας και μπείτε στη θέση αυτών των γονιών. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να είναι άρρωστο και σίγουρα κανένα δεν θα έπρεπε να έχει χρόνια και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό και η παραμικρή δωρεά μάς είναι πολύ σημαντική για αυτούς! Μην τους προσπεράσετε… Μόνο σε όλους εμάς ελπίζουν για να τα καταφέρουν!

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να απευθυνθεί στη σελίδα του Οργανισμού «Παιδική Χαρά – Child’s Happiness», όπου δίνονται οι σχετικοί λογαριασμοί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης