Τους νέους προϊσταμένους των δικαστικών υπηρεσιών ανέδειξαν σήμερα δικαστές και εισαγγελείς. Νέος προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είναι ο Βαγγέλης Ιωαννίδης, πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ, ο οποίος έλαβε 59 ψήφους έναντι 54 που έλαβε η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Ο τρίτος υποψήφιος Γιώργος Δούβας συγκέντρωσε τρεις ψήφους.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, εξελέγη ο εισαγγελέας Ιωάννης Μωραϊτάκης, με 47 ψήφους, με έτερο υποψήφιο τον Παντελή Στραγάλη, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης, και μοναδικός υποψήφιος, είναι ο πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, το μεγαλύτερο της χώρας, πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης ανεδείχθη ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας, με περίπου σαράντα ψήφους διαφορά από την Ειρήνη Κατινιώτη – εκ των τριών ανθυποψηφίων του, μαζί με τον Δημήτρη Σκουτέρη και την Ιωάννα Κουκουράκη. Η καταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο ήταν μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης