Με μεγάλη υπερηφάνεια και συναισθηματισμό η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ,υποδέχτηκε την Παραολυμπιακή ομάδα που επέστρεψε από το Λονδίνο όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί: με «υπέρβαρο» διακρίσεων και μεταλλίων στις αποσκευές της.

Στις 4.00 το απόγευμα αεροσκάφος τύπου Airbus A320 της Olympic Air, μετέφερε με ειδική πτήση από τη βρετανική πρωτεύουσα την Παραολυμπιακή Ομάδα, η οποία με τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου χάρισε στη χώρα μας 12 μετάλλια : 1 χρυσό, 3 αργυρά και 8 χάλκινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υποδοχή των αθλητών, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Olympic Air στο Κτίριο 57 του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σε μια εκδήλωση όπου επικράτησε έντονος ενθουσιασμός περηφάνεια και συγκίνηση από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ, κ. Γιώργος Φουντουλάκης, ευχαρίστησε την Olympic Air για την πολύτιμη, όπως είπε υποστήριξή της στην αποστολή της Παραολυμπιακής Ομάδας στους Αγώνες του Λονδίνου και κάλεσε την επίσημη πολιτεία να σταθεί δίπλα στην Ομάδα και την επόμενη ημέρα: «Θα θέλαμε οι θρίαμβοι του Πεκίνου και του Λονδίνου να γίνουν η αφορμή για την ενεργότερη στήριξη της Παραολυμπιακλής Επιτροπής και των αθλητών της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υφυπουργός Αθητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης συνεχάρη και αυτός την αποστολή όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και τη γενικότερη στάση ζωής: «Εσείς είστε οι πραγματικοί αγωνιστές και νικητές της ζωής.Θέλω να σας διαβεβαιώσω από την πλευρά της πολιτείας ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας για να έχετε τις απαραίτητες αθλητικές εγκαταστάσεις με την αντίστοιχη προσβασιμότητα.»

 Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης