Tο σπουδαίο έργο του φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος) που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους με χαρά, ελπίδα και δύναμη, συνεχίζει να στηρίζει η Olympic Air, συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής (29 Απριλίου) με το σύνθημα «Μοιράσου τη δική σου Ευχή».

Η εκστρατεία για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στην Olympic Air, ξεκίνησε από τις αρχές του Απριλίου με τη διοργάνωση του διαγωνισμού «Μοιράσου τη δική σου ευχή». Οι φίλοι της Olympic Air στο Facebook μοιράζονταν από μία ευχή των παιδιών του Make a Wish, προσκαλούσαν τους φίλους τους και έπαιρναν μέρος στις καθημερινές κληρώσεις για ένα πακέτο αναμνηστικών δώρων από την Olympic Air και το Make a Wish. Στο τέλος του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκαν 4 μεγάλες κληρώσεις όπου 4 τυχεροί κέρδισαν αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε προορισμό της επιλογής τους από το δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στις 29 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, η Olympic Air μοίρασε εκατοντάδες ευχές σε ολόκληρη την Ελλάδα σε όλες τις πτήσεις της και μετέδωσε το μήνυμα του τόσο σημαντικού έργου του Make A Wish. Πιλότοι, αεροσυνοδοί και όλο το προσωπικό συστρατεύτηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να χαρίσουν χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Οι εργαζόμενοι και τα πληρώματα της Olympic Air φορούσαν στις στολές τους ειδικές κονκάρδες του Make A Wish, στις ανακοινώσεις γινόταν ειδική αναφορά για την εν λόγω ημέρα ενώ σε όλα τα καθίσματα είχαν τοποθετηθεί ενημερωτικά φυλλάδια, φάκελοι δωρεάς καθώς και ειδικά κουτιά – κουμπαράδες του Make A Wish, ώστε όσοι επιβάτες το επιθυμούσαν να συνεισφέρουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, με κάποια δωρεά.

Κάθε χρόνο, στις 29 Απριλίου, όλα τα παραρτήματα του Make a Wish σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με αφορμή την επέτειο της πρώτης ευχής του Chris, το 1980. Μιας ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης