«Η πάταξη της παραβατικότητας θα ωφελήσει την αγορά»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, 14:59
«Η πάταξη της παραβατικότητας θα ωφελήσει την αγορά»
«Η συστηματική και στοχευμένη πάταξη κάθε μορφής παραβατικότητας θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση στην αγορά» σημείωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή.

Ο κ. Κορκίδης υπογράμμισε ότι όλοι οι έμποροι οφείλουν να συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια του «Ελληνικού Σήματος» ποιότητας, για τη διαμόρφωση μίας αγοράς αμοιβαίου σεβασμού και συνεπούς συμπεριφοράς, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη.

«Το ελληνικό εμπόριο θέλει έμπρακτα να εκφράσει στον Έλληνα καταναλωτή την ευγνωμοσύνη του για την ανάσα ζωής που προσφέρει στον αγώνα της μικρομεσαίας επιχείρησης για την επιβίωσή της. Βασικός μας στόχος ήταν και πρέπει πάντα να είναι η προστασία του συμφέροντος του Έλληνα καταναλωτή, αφού όλοι είμαστε καταναλωτές, και προς αυτήν την κατεύθυνση η ΕΣΕΕ οφείλει να συνεχίσει να προσπαθεί, ώστε να δημιουργήσει ένα υγιές πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς» πρόσθεσε.

«Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες, χαμηλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα στο ελληνικό κοινό, και ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την πολύτιμη προτίμησή σας στην ελληνική μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, 14:59