Από το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η Περιφέρεια Αττικής το ξήλωμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων σε κεντρικές λεωφόρους.

Η αφαίρεση των παράνομων πινακίδων ξεκίνησε από τη λεωφόρο Μεσογείων σήμερα στις 8 το πρωί. Συνεργεία της περιφέρειας, σε συνεργασία με τους Δήμους και την τροχαία Αττικής, με καλαθοφορά και ειδικά οχήματα σήμανσης, αφαιρούν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες και κάθε διαφημιστικό υλικό που υπάρχει σε κόμβους κεντρικών οδικών αρτηριών της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αρκετά σημεία, όπως για παράδειγμα στη Λ. Μεσογείων και στην Κηφισίας,  το παράνομο διαφημιστικό υλικό είχε αφαιρεθεί ήδη από τους ίδιους τους διαφημιστές ή διαφημιζόμενους οι οποίοι κινητοποιήθηκαν φοβούμενοι τα πρόστιμα. 

Τη δράση συντονίζει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με τον αρμόδιο  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τεχνικών Έργων Ευρώπη Κοσμίδη. Το πρωί επιτόπου βρέθηκαν συνεργεία των δήμων και οι δήμαρχοι Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης