Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής τίμησε τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας της Αττικής για το πολύπλευρο έργο τους και την ανιδιοτελή δράση τους, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

«Το “ευχαριστώ” όταν λέγεται μόνο με λόγια δεν έχει μεγάλη σημασία. Για αυτό κι εμείς στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε επιλέξει να δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους εθελοντές με πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της σημερινής, συμβολικής βράβευσης των συμπολιτών μας που πραγματικά, με ανιδιοτέλεια κάνουν πράξη το νόημα της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης» υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ερωτηθείσα σχετικά, η Περιφερειάρχης Αττικής.

Τη διοργάνωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας συντόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννα Τσούπρα.

Στον χαιρετισμό της η κυρία Τσούπρα, αναφέρθηκε στην αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της διεύθυνσης και των εθελοντών όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή» διαβεβαίωσε, «αναγνωρίζοντας πλήρως τον σημαντικό ρόλο τους σε όλα τα συμβάντα, τους στηρίζουμε και ενισχύουμε την παρουσία τους, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση τους, ενώ σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία προσπαθούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους».

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρος Σχινάς, οι αντιπεριφερειάρχες: Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, Βόρειου Τομέα, Σοφία Κορωναίου, Έργων και Υποδομών, Αγγέλικα Σαπουνά, η βουλευτής, Χαρά Καφαντάρη, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Αγγελική Λεβέντη, Σπύρος Πάντζας, Φώτης Χρυσικός και Παναγιώτα Παππά, δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και εκπρόσωποι των Ένοπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Σωμάτων Ασφαλείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης