Η περικοπή δαπανών δεν αγγίζει τη ΔΕΗ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009, 15:00
Σωτήρης Σκουλούδης
Η περικοπή δαπανών δεν αγγίζει τη ΔΕΗ
Η Ένωση Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ καταγγέλλει την επιλογή ανώτατων στελεχών της ΔΕΗ, σε μια περίοδο κρίσης για την ίδια την επιχείρηση, με τις κυβερνητικές οδηγίες να κάνουν λόγο για περικοπή δαπανών, να «αναβαθμίσουν» τις καθημερινές τους μετακινήσεις, αντικαθιστώντας τα ούτως ή άλλως πολυτελή υπάρχοντα AUDI A4 με AUDI A6 2.000 κυβικών!

«Την ώρα που η κυβέρνηση επιλέγει αυτοκίνητα μικρού κυβισμού, η διοίκηση της ΔΕΗ κάνει ακριβώς το αντίθετο! Είναι δυνατόν να αλλάζουν κάθε χρόνο αυτοκίνητα, σε μια επιχείρηση που πέρυσι έκλεισε με ζημίες 325 εκατομμυρίων ευρώ;», αναρωτιέται ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μπίτζας στη zougla.gr, επισημαίνοντας ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο:

«Η Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κυρία Τζαννέτου δεν φάνηκε ικανοποιημένη με αυτά τα οχήματα και επέλεξε μια BMW320i, ακολουθώντας τα χνάρια του Προέδρου κυρίου Αθανασόπουλου, ο οποίος προ διετίας είχε παρακάμψει τα οχήματα που διέθετε η Πολιτεία για ένα Toyota Lexus αξίας 36.000 ευρώ», καταλήγει ο κύριος Μπίτζας.

Τα οχήματα αποκτώνται για τις μετακινήσεις των Γενικών Διευθυντών της ΔΕΗ με τη μέθοδο leasing και κοστίζουν περίπου 1.000 ευρώ μηνιαίως.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009, 15:28