Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες, μια εκδήλωση που θα διαρκέσει ένα μήνα και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών. Σ’ ένα τεράστιο Πάρκο όπου θα φιλοξενηθούν δεκάδες παιχνίδια, από Carousel, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και τρενάκια μέχρι παγοτσουλήθρες, τραμπολίνα και μπαλονοπισίνες, τα μικρά παιδιά θα έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεφαντώσουν αλλά κυρίως να προσφέρουν.

Άλλωστε ο χαρακτήρας της εκδήλωσης πέρα απ’ τις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις και τα θεατρικά και παιδαγωγικά παιχνίδια τα οποία έχουν προγραμματιστεί, είναι αμιγώς φιλανθρωπικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Πολιτείας των Ευχών» και με δεδομένη την δύσκολη χρονιά για όλους δημιουργήθηκε Ταμείο Αλληλεγγύης, όπου ο κάθε συμπολίτης μας θα μπορεί να προσφέρει ότι ευαρεστείται. Θα μπορεί να φέρει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ή μεταχειρισμένα βιβλία για την Δημοτική Βιβλιοθήκη ή παιχνίδια, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που περισσεύουν, ώστε να δοθούν σε παιδιά τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να τα έχουν και να χαρούν.

Ακόμη, θα συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν όσες περισσότερες ευχές παιδιών, τα οποία θα φωτογραφηθούν παρέα με τον άγιο Βασίλη και θα του δώσουν τη δική τους ευχή. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα και αναμένεται φαντασμαγορική, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα και Live συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαϊα Ματιάμπα!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει από κοινού η Όλγα Λαφαζάνη και ο Θανάσης Κουμπαρούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: serraikanea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης