Η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Β. Ανεμοδουρά με τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μίλησε για τα προβλήματα που θα επιφέρουν στον χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας και φροντίδας οι απολύσεις ιατρών και προσωπικού.

Επιπλέον, έκανε κι έναν παραλληλισμό με τα γρήγορα αντανακλαστικά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα των απολύσεων ιατρικού προσωπικού και το πόσο αργά ήταν αναφορικά με την αντίδρασή του απέναντι στις αποκαλύψεις σε βάρος του κουνιάδου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οσμές σκανδάλου αναδύονται από την προστασία που φέρεται να απολαμβάνει ο αδερφός της Ευγενίας Μανωλίδου και κουνιάδος του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, Γιάννης Καραγιαννίδης.

Αν και σε βάρος του κ. Καραγιαννίδη εκκρεμεί ένταλμα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος από το 1999, καθώς του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για μόλυνση του περιβάλλοντος, εκείνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Καραγιαννίδης είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, ανιψιά του σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Αθανάσιου Ανδρεουλάκου και κόρη του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης