Tοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στις Σποράδες με χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα στην Κρήτη, παγετό το πρωί στα βόρεια, και πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Χιονόνερο με χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρα στην Ανατολική Θράκη, ενώ τα ισχυρά φαινόμενα του Νοτίου Αιγαίου ενδέχεται να επηρεάσουν το βράδυ τις Νότιες και Ανατολικές Κυκλάδες.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Παρνηθα και στα δυτικά ορεινά θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς στην πόλη και στους 7 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις μέχρι πολύ θυελλώδεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγή:meteo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης