Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 1 Ιουλίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 22:47
Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 1 Ιουλίου
Άστατος καιρός στα ηπειρωτικά με βροχές κα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, τις θερμές ώρες της ημέρας, από το ύψος της Στερεάς και βορειότερα και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 33 στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς, με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα επικρατεί στην Αττική, όπου η θερμοκρασία θα φθάσει τους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 22:47