Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στις βόρειες ακτές της Κρήτης, καθώς και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών, θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 22, ενώ ισχυροί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στον Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 με 25 βαθμούς, ενώ ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό.

Eπιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης