Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 16:29
Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με λίγες βροχές μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανόν στην Εύβοια, βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα και παγετό τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία, περιμένουμε την Τρίτη 18 Οκτωβρίoυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 9 βαθμούς, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Λίγες νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί,θα έχει η  Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς,ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Επιμέλεια:Χρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 16:29