Νεφώσεις με χιονόνερο στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά περιμένουμε την Τρίτη. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Εύβοια, ενώ από το απόγευμα ενδέχεται πρόσκαιρα να ενταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Πολύ ισχυρός παγετός θα εκδηλωθεί στα ηπειρωτικά που στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 1 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 4, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από -9 έως 6 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και του Ιονίου από -3 έως 11 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο εντάσεως 7-8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις εντάσεως από 4 έως 7 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες σε έξι μεγάλες πόλεις:

Αθήνα από 2 έως 4 ,Θεσσαλονίκη από -3 έως 1 ,Πάτρα από 1 έως 4 ,Ηράκλειο από 6 έως 8 ,Λάρισα από -1 έως 1 ,Ιωάννινα από -3 έως 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης