Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 4 Ιουνίου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 23:43
Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 4 Ιουνίου
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 30, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή:meteo

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 23:43