Η πρόγνωση του καιρού το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 13:27
Η πρόγνωση του καιρού το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα
Με συννεφιά θα συνεχίσει ο καιρός σήμερα Μ. Σάββατο στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα συνοδεία σποραδικών βροχών ή και τοπικών καταιγίδων. Οι τοπικές βροχές σε Μακεδονία , Θράκη , Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα θα συνεχίσουν σποραδικά έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες ενώ αργότερα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν τοπικά και στη Πελοπόννησο έως και τις πρώτες βραδυνές ώρες όπου και εκεί αργότερα ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και τη Κρήτη με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

  

Το βράδυ της Ανάστασης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι βροχές θα περιοριστούν και θα σταματήσουν εκτός από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα συνεχίσουν οι βροχές έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ. Στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 6-7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Κυριακή του Πάσχα θα εορταστεί με καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου κάποιες τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέσα στη διάρκεια της ημέρας.Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Στο Αιγαίο οι βοριάδες θα συνεχίσουν να πνέουν με ισχυρή ένταση έως τα 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική - κεντρική και βόρεια Ελλάδα.


Πηγή: meteoclub

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 13:27