Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που μετά το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα λίγων βροχών στα δυτικά, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 22 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στην αρχή της ημέρας σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το απόγευμα και στο Νότιο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σημαντική εξασθένηση το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης