Αυξημένες νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα από τη Μαγνησία και νοτιότερα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές, και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε για σήμερα Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 10 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση στο Βόρειο Αιγαίο από το απόγευμα και μετά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στον Πατραϊκό ανατολικοί έως μέτριοι.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπονται τις επόμενες μέρες και μόνο την Παρασκευή ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση που θα φτάνει τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία τις πρωινές και νυχτερινές ώρες θα είναι χαμηλότερη και στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα ανέβει λίγο.

Σάββατο 19/11/2011

Λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται το Σάββατο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέει από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Κυριακή 20/11/2011

Αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται την Κυριακή με λίγες τοπικές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι στα ηπειρωτικά τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης