Η πρώτη μέρα στον Σκορπιό

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, 11:17
Η πρώτη μέρα στον Σκορπιό
Η Κατερίνα Ριμπολόβλεφ και ο πατέρας της, Ντμίτρι, έφθασαν χθες το μεσημέρι στον Σκορπιό για πρώτη φορά από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε η πώληση του νησιού στον Ρώσο μεγιστάνα. Πατέρας και κόρη αφίχθησαν στο νησί με ελικόπτερο από το Άκτιο, όπου στις 15.00 προσγειώθηκε το ιδιωτικό τους αεροπλάνο.

Η ιδιοκτήτρια του Σκορπιού χαμογελαστή, σεμνή και φιλόξενη συνομίλησε με τον δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβανή και τον αντιδήμαρχο Ελλομμένου Γιάννη Καρτάνο, οι οποίοι τους περίμεναν στη βεράντα του κεντρικού κτηρίου του Σκορπιού, καλεσμένοι της οικογένειας. Ο δήμαρχος Λευκάδας μίλησε για αυτήν την πρώτη συνάντηση στο lefkadapress.

«Τις τελευταίες ημέρες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της οικογένειας, οι οποίοι μας προσκάλεσαν να βρεθούμε στον Σκορπιό κατά την άφιξη του κ. Ριμπολόβλεφ και της κόρης του. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που οι νέοι ιδιοκτήτες στις πρώτες συνομιλίες που είχαμε μαζί τους δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά την ιστορία αυτού του νησιού και τη σημασία του για την περιοχή. Έδειξαν, δε, ότι πρόθεσή τους είναι ο Σκορπιός να γίνει ησυχαστήριο για αυτούς, την οικογένεια και τους φίλους τους. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι από τις συνομιλίες που είχαμε προτεραιότητά τους είναι η προστασία του περιβάλλοντος και της παράδοσης της ναυαρχίδας του τουρισμού στο Ιόνιο, που είναι ο Σκορπιός. Ελπίζουμε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα δώσουν και πάλι ζωή στο νησί και η παρουσία τους σε αυτό θα βοηθήσει και την περιοχή μας» ανέφερε.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, 12:10